Rabobank verzorgt theatervoorstelling Cashflow voor Elde College

Roois nieuws
Afgelopen week heeft Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel vijf theatervoorstellingen voor de leerlingen van het Elde College verzorgd. De voorstellingen, genaamd Cashflow, werden uitgevoerd door Theater Thot en gingen over omgaan met geld, vriendschap en lenen.

In samenwerking met de sector schuldhulpverlening van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland, heeft Theater Thot de interactieve theatervoorstelling 'Cashflow' ontwikkeld. Cashflow is een voorstelling waarin de spanning duidelijk wordt tussen meedoen, vriendschap en liefde en de grenzen van geld. Het is een interactieve theaterproductie die werd opgevoerd in het midden van de klas. Hierdoor werden de leerlingen actief betrokken bij de voorstelling en mochten zij meedenken over de onderwerpen die aanbod kwamen.

Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel vindt het belangrijk dat jongeren al op jonge leeftijd financieel bewust worden gemaakt. Hiermee wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Komende maand worden er nog meer voorstellingen gegeven aan de leerlingen van het Elde College.