Eerste wedstrijden softtip darten weer gespeeld

Roois nieuws
Terwijl de single competitie gewoon doorloopt van januari tot december en de zomer competitie zojuist is afgelopen, is er afgelopen donderdag weer de reguliere competitie softtip darten begonnen. Team van Ouds speelde haar eerste wedstrijd tegen Nogus 4 uit Boxmeer. Van Ouds speelt dit jaar voor het eerst in de Eerste Divisie regio Uden en sloot de eerste wedstrijd meteen winnend af met 16 tegen 7.

Team ’T Kofferen had een thuiswedstrijd tegen café D’n Dommel. Hein Jansen van het Kofferen gooide nog drie keer achter elkaar een 9 marker (drie keer dezelfde triple). Team het Kofferen won met 20 tegen 3. Team den Toel komt uit in de Tweede Divisie van de regio Uden en speelde tegen Maximum Bullshit uit Uden en verloor helaas met 13 tegen 8.

Speelschema do 26/9:
Team van Ouds - Hart van Veghel
Oranjebar 2 – ‘t Kofferen
D’n Dommel - Oranjebar 1
Team d’n Toel - Keep Faith

Single competitie
Ondanks dat het een vrije week was in de singlecompetitie zijn er zondag toch enkele wedstrijden gespeeld in café d’n Toel i.v.m. de kermis in Olland aankomend weekend.
Randy van Oostenbrugge - Mark Leenders 7 - 3
Harrie Bomen - Randy van Oostenbrugge 6 - 4
Peter Opheij - Michael Toelen 8 - 2
Speelschema zo 29/9:
Raymond van de Ven - Freddie der Kinderen 13:00u Kofferen
Mark van den Akker - Harrie Bomen 14:00u Kofferen
Arno van Roosmalen - Jarno Kapteijns 13:00u Van Ouds

Demonstratiewedstrijd
Team het Kofferen geeft samen met de spelers van Team van Ouds een demonstratie wedstrijd, aankomende zaterdag 28 september in café ‘t Kofferen. Wil jij eens zien hoe het softtip darten nu daadwerkelijk in zijn werk gaat? Heb je ook interesse om te gaan darten? Kom dan eens kijken om 20:30 uur. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Bullshooter Nederland een demonstratie wedstrijdschema in elkaar gezet. Zo maak je kennis met verschillende stijlen.

Darttoernooien café van Ouds
Op zaterdag 19 oktober presenteert café van Ouds aan de Heuvel 8 te Sint-Oedenrode een groots softtip toernooi. Inschrijfgeld is 5 euro per persoon en inschrijven kan al vanaf 16 jaar. Opgeven kan aan de bar, via 0647660053 of via bicca_mark@hotmail.com. Dit alles zal beginnen om 13:00 uur. Zaal open vanaf 12:00 uur.

Op zondag 20 oktober presenteert Café van Ouds voor de 5de keer een kinderdarts softtip toernooi vanaf 4 t/m 15 jaar. Net als andere jaren zal er een buiten activiteit zijn om de kinderen bezig te houden. Nieuw is dit jaar dat er ook een binnenactiviteit zal zijn. Inschrijven is gratis en kan aan de bar, via 0647660053 of via bicca_mark@hotmail.com Dit alles zal beginnen om 13:00 uur. Zaal open vanaf 12:00 uur. Kinderen altijd prijs.