Afbeelding

Tai chi & Qigong een goede manier om te ontspannen

Roois nieuws
We weten allemaal dat ontspannen goed voor ons is, maar nemen er niet altijd de tijd voor. Vanaf nu kunnen we op een eenvoudige en leuke manier leren hoe we moeten ontspannen door middel van beweging.

We kennen Tai Chi van de Chinese mensen die in parken mooie bewegingen maken, die langzaam en rustig in elkaar overvloeien. Tai Chi is ontstaan vanuit de oosterse kunst van de zelfverdediging. Tegenwoordig wordt het vooral beoefend om de gezondheid en de ontspanning te verbeteren.

In de lessen leer je stapsgewijs hoe je makkelijk kunt ontspannen en je ademhaling kunt verbeteren. Tai Chi is vanwege het zachte karakter een goede basis voor iedereen die iets aan de gezondheid wil doen of op een rustige ontspannen manier sportief willen bewegen.

De lessen worden geven door Kay Aras. In het dagelijkse leven een Motivatie trainer & Coach voor bedrijven en sporters. Hij geeft hij al meer dan 17 jaar met veel plezier Tai Chi & Qigong les. Er wordt op een leuke en nuchtere manier les gegeven. De rustige bewegingen ontspannen het lichaam en de geest. En de oefenstof makkelijk en toegankelijk voor iedereen.

De lessen vinden vanaf maandag 19 augustus iedere maandag van 19.00 tot 20.00 uur plaats in de sportzaal van De Odaschool. Kosten € 145,- per halfjaar. Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen.

Voor vragen of aanmeldingen Kay Aras 0413-840687.
Of kijk voor meer info op: www.dewegvandecirkel.nl