Gemengd 1 start met gelijkspel, Heren 1 schiet uit de startblokken

Roois nieuws
De landelijke voorjaarscompetitie is 7 april weer losgebarsten. Met trots melden we daarbij dat de volledige selectie de komende 3 jaar gekleed gaat in sportkleding, volledig gesponsord door De Wit Schijndel.

Gemengd 1 van TV de Kienehoef bestaat dit jaar uit de spelers Arne van Haver, Pieter-Jan van Kessel, Frank van Gils, Puck Vlaskamp, Danique van Ballekom, Floor Minkels en Marie Aimee Habiyaremye. In de eerste speelronde thuis tegen Rapiditas heeft Gemengd 1 een 4-4 stand bereikt. Deze puntverdeling ging niet geheel vlekkeloos, kortom we mogen niet klagen. Wellicht mag dus je stellen dat het thuisvoordeel geen windeieren heeft gelegd. Volgende week krijgt ons vaandelteam een uitwedstrijd tegen Volley te verwerken. Volley vs TV de Kienehoef start om 10.00 u. De Eindhovense club speelt op gravel. Iets wat in de eerste fasen van de competitie wat lastig kan zijn aangezien wij thuis op kunstgras spelen.
Heren 1 speelt in de 4e klasse met Luuk vd Mortel, Mark Sittrop, Bob van Tiel, Cas Grondhout en Koen van Kessel en heeft aan de eerste competitiedag 5 winstpunten overgehouden. Helaas ging de laatste herendubbel met 7-6 in de derde set verloren. Heren 2 en 3 uitkomend in dezelfde klasse speelden 3-3 en 1-5.
De jonge talenten uitkomend in de gemengde competitie voor junioren deden redelijke zaken op de eerste speeldag. Team 1 volgde het voorbeeld gegeven door het vaandelteam door ook 4-4 te spelen. Team 2 won de strijd met als eindscore 6-2.
Alle overige uitslagen, ook van de district competities zijn terug te vinden op de site www.tvdekienehoef.nl. Komende zondag starten we weer met de jeugd om 9.00 uur. De seniorenteams starten zondag om 12.00 uur.