Afbeelding

24e Klompenklets zorgt voor groot spektakel

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Gisterenavond vond de eerste ronde plaats van het 24e Klompenkletsweekend in Zalencentrum de Beurs in Sint-Oedenrode. Carnavalsvereniging de Narrekap had alles weer tot in de puntjes geregeld. Het programma was om te watertanden. Nou ja, meer om te schuddebuiken.

Om kwart voor zeven stonden de eerste mensen al te popelen om naar binnen te gaan. Ieder jaar is het weer zaak om een paar goede plaatsen te regelen. Toen de zaal om zeven uur open ging, liep hij al heel snel vol. Tot acht uur is dat een lange zit maar mensen doodden de tijd met nootjes eten, kletsen en kaarten. Daarna was het van acht, tot ongeveer half een, lachen gieen, brullen. De scouts van de Narrekap hadden het perfect voor elkaar. Acht mannen durfden de sprong in de ton te wagen. Ze haalden vrijwel allemaal een hoog niveau. Misschien één uitzondering daargelaten, maar dat heeft dan ook altijd met smaak te maken.

Kijk hier voor de foto's>>>

Het programma was top en mede door het ijzersterke slot ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis. Vanavond en morgenmiddag zit de zaal weer vol. Een ding is zeker. Als je een kaartje hebt, mag je daar gerust heel erg blij mee zijn.