Dames MHC verliezen wederom

De dames van Sint-Oedenrode hebben alle punten hard nodig, dus iedere wedstrijd is belangrijk. Zo ook deze wedstrijd tegen Weert, die maar 1 punt boven Rooi op de ranglijst stonden.

De beginfase van de wedstrijd was een mooie, snelle en fanatieke strijd waar beide ploegen al meteen veel kansen kregen. Ook kreeg Weert een strafcorner, maar deze werd prachtig uit het net gehouden door keepster Michelle Beerens. Uit een vrije slag van Weert volgde een combinatie in de Rooise cirkel die resulteerde in de 1-0 achterstand.

Er volgenden strafcorners aan beide kanten, en eindelijk viel het geluk aan Rooise zijde. Het was Hilde Sijbers die via een rebound van de keeper de bal achter de lijn wist te krijgen. De dames van Weert voerden het tempo op en Rooi kwam flink onder druk te staan. De verdediging van Rooi kwam er niet goed uit, en ondanks verschillende goede reddingen van de keepster, gingen de dames met een 3-1 achterstand de rust in.

Na de rust werd er op dezelfde manier gespeeld als in de beginfase. De dames van Rooi lieten beter hockey zien, maar kwamen er desondanks niet uit. Er volgden verslappingsmomenten aan Rooise zijde en Weert maakte daar gretig gebruik van. Na een dubieuze strafcorner en een aantal combinaties aan beide kanten was de einduitslag bepaald; 5-2.
Aanstaande zondag spelen de dames eindelijk weer op de Rooise velden en kunnen uw support goed gebruiken. Zondag 20-11-2011, D1 Sint-Oedenrode-D1 HOD. Tot dan!