Er komt een prachtige tent!
Er komt een prachtige tent!

Nieuw Roois festival: Dommel Park Festival

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme

Sint-Oedenrode - Het nieuwste festival in Rooi staat voor de deur! Van 29 september tot en met 1 oktober zal het Dommel Park bruisen van muziek, plezier en verbinding. Het wordt een grandioos feest voor jong en oud, waar verschillende muziekstijlen samenkomen en drie onvergetelijke themadagen worden gevierd. Dit festival is dé plek waar je wilt zijn!

“Muziek verbindt, en daarom hebben we een geweldige line-up samengesteld met voor ieder wat wils! Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring met: Frans Duijts, Q-Music Foute Party en nog veel meer”, is de organisatie razendenthousiast.

Vrijdag 29 september
“Raven op de 90’s party” Ga terug in de tijd en dans op de beste hits uit de jaren ‘90, gepresenteerd door Q-Music: The Party met 1 uur Fout & Sweaty Disco. Bereid je voor op een avond vol aanstekelijke nummers die nostalgie en energie oproepen!

Zaterdag 30 september
“Lallen in je lederhosen.” Trek je lederhosen aan en hef het glas, want op zaterdag staat het Dommel Park in het teken van Duitse gezelligheid! Geniet van live-optredens, meezingers van Woenderbaar en bier in overvloed!!

Zondag 1 oktober
“Meebléren met Nederlandse artiesten” Van Nederlandstalige hits tot populaire artiesten van eigen bodem, zondag wordt een dag vol Nederlandse trots. Zing uit volle borst mee en laat je meeslepen door Frans Duijts, Ferry de Lits en Nelis Leeman!!

Kaartverkoop start op woensdag 24 mei, 10:00 uur! Mis deze kans niet om deel uit te maken van het grootste festivalfeest in Rooi. Wees er snel bij, want de verwachting is dat kaarten de deur uit vliegen!