Beach Soccer Rooi maakt programma Beachparty bekend

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - De organisatie van Beach Soccer Rooi draait weer op volle toeren, het driedaagse pinksterevenement wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd, de populariteit van dit Rooise evenement blijft met de jaren groeien. Naast een groot deelnemersveld presenteert de organisatie ook met trots de programmering van de Beachparty op zondag 9 juni.

Rave van Fortuin
Naast sportieve prestaties op het zand is de (Rooise) gezelligheid ook een belangrijke factor tijdens Beach Soccer Rooi. Dit jaar presenteert de organisatie een heuse “line-up” bestaande uit drie topacts; de avond wordt geopend door “Rave van Fortuin”; Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgeschreven met de meest vette en foute muziekstijlen…..en draaien maar!

Hiddem Up
De volgende DJ achter de draaitafels op het evenemententerrein is Hiddem Up (Hidde Meeuwis), deze jonge Rooienaar is in het landelijke clubcircuit flink aan de weg aan het timmeren. Zijn repertoire omarmt tech- uk- deep- house en techno. Hij mixt and matcht deze invloeden tot een aanstekelijke feel good sound met een high energy level. Koning in het verbazen van zijn publiek en het raken van de juiste snaar to HIDD EM UP.

3FM DJ/Producer Tjitse Leemhuis
De beachparty wordt afgesloten door 3FM DJ Tjitse Leemhuis. Tjitse is bekend van radioprogramma’s als “Extra Weekend” en “Met Michiel” op 3FM. Daarnaast draait hij op vele feesten en festivals door heel het land onder de naam “Hilversum House Maffia” met 3FM-collega Domien Verschuren. Dit betekent anderhalf uur lang de dikste housetracks van het moment in de mix. Uiteraard afgewisseld met herkenbare hits. Alles om er één groot feest van te maken.

Nog een paar plekjes beschikbaar
Het deelnemersveld van Beach Soccer Rooi is dit jaar ongekend groot, op dit moment hebben zich al 64 teams ingeschreven voor de negende editie van Beach Soccer Rooi. De overgrote meerderheid van de teams is afkomstig uit gemeente Sint-Oedenrode. Er zijn nog slechts een paar plekken beschikbaar; het herentoernooi en de categorie voor de B-junioren zit vol, voor de overige categorieën zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk op www.beachsoccerrooi.nl/deelnemers voor een overzicht van de beschikbare plekken.
Beach Soccer Rooi vindt plaats op 7, 8 & 9 juni plaats op het evenemententerrein “De Neul”. De Beachparty is op zondag 8 juni en start om 19:00uur. Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.beachsoccerrooi.nl .