Logo mooirooi.nl
De wethouders van Boekel, Bernheze en Meierijstad   | Fotonummer: 2a7372
De wethouders van Boekel, Bernheze en Meierijstad
Meierijstad

Gemeente verlengt samenwerking met Boekel en Bernheze

  Politiek

Meierijstad - Gemeenten Bernheze en Boekel verlengen de dienstverleningsovereenkomst (DVO) Sociale Zaken en Werkgelegenheid met de gemeente Meierijstad.

De Colleges van de samenwerkende gemeenten Meierijstad, Bernheze en Boekel hebben besloten om de dienstverleningsovereenkomst Sociale Zaken en Werkgelegenheid te verlengen met drie jaar; voor de periode van 1 januari 2020 t/m 31 december 2022. De colleges van Bernheze en Boekel geven aan het partnerschap te waarderen en tevreden te zijn over de dienstverlening door gemeente Meierijstad.

Besluitvorming
Een onderzoek op de verschillende onderdelen van de dienstverlening was de basis van het besluit. Een onderdeel van het onderzoek was een klantbelevingsonderzoek, waarbij aan klanten is gevraagd hoe ze de dienstverlening hebben ervaren. Conclusie van de onderzoeken is dat de kwaliteit een dikke voldoende krijgt.

Toekomst
Voor de komende periode ligt de aandacht op de doorontwikkeling van één toegang voor Wmo, jeugd en Participatiewet. Het plan is om daar gezamenlijk in samen te werken. Onze burgers kunnen dan terecht bij één punt en hoeven daarom minder vaak hun verhaal te doen. Menno Roozendaal, portefeuillehouder Sociaal Domein van de gemeente Meierijstad: "Het vertrouwen dat Boekel en Bernheze in Meierijstad uitspreken met het verlengen van de samenwerking maakt me trots. Onze medewerkers werken er ook hard voor om de goede dingen te doen voor inwoners uit de gemeenten." Wethouders Rien Wijdeven (Bernheze) en Henri Willems (Boekel) onderstrepen het belang van de samenwerking.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!