Het Rooise nieuws in je broekzak.
Het Rooise nieuws in je broekzak.

De voordelen van de nieuwe MooiRooi app

Oproep

Sint-Oedenrode - De fonkelnieuwe gratis MooiRooi app is vanaf nu te downloaden in de bekende appstores. Daarmee zet het een belangrijke stap om de lokale nieuwsvoorziening nog sterker te verankeren in de gemeenschap. Maar wat zijn nu de voordelen van deze nieuwe app?

Naast de app blijft de website gewoon bestaan, gekoppeld aan social media kanalen. De app zal extra’s gaan bieden zoals een pushmelding van nieuwsberichten (zodat je groot nieuws als eerste krijgt), gecategoriseerde items, de meest uitgebreide agenda van Sint-Oedenrode, nieuwe manieren van adverteren voor ondernemers en een apart gedeelte voor alle MooiRooi Plus leden. Zij krijgen er exclusieve artikelen voorgeschoteld. In de MooiRooi app wordt daarnaast ruimte gemaakt voor De Bron podcast. De app is zeer gebruiksvriendelijk en blijft altijd actueel. Een echte Rooienaar moet de app uiteraard hebben!

Download ‘m nu!
Heb jij de MooiRooi app nog niet? Download ‘m nu en blij van alles op de hoogte!
Download met Apple
Download met Android

Heb je vragen over de MooiRooi app? Stuur een mail naar redactie@mooirooi.nl of bel naar 0413-479322 . Binnenlopen mag uiteraard ook bij Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7 Sint-Oedenrode.