Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

5 Redenen om je aan te melden voor MooiRooi Plus

Oproep

Sint-Oedenrode - Al bijna twintig jaar is www.MooiRooi.nl de nieuwssite van Sint-Oedenrode. Sinds tien jaar is daar een gratis weekblad bijgekomen: DeMooiRooiKrant. Allebei zijn ze een begrip geworden. Gratis, het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Vooral niet nu het coronavirus zijn sporen achterlaat. Toch willen we u al het lokale nieuws gratis blijven aanbieden. We willen geen artikelen gaan verstoppen achter een betaalmuur en ook is een abonnementsvorm voor DeMooiRooiKrant niet wenselijk. Daarom zijn we gekomen met MooiRooi Plus.

5 Redenen om je aan te melden voor MooiRooi Plus

1. Je ontvangt (naast DeMooiRooiKrant) een exclusief MooiRooi Plus magazine, speciaal voor MooiRooi Plus leden.
2. Voor slechts €0,50 per week help je er aan mee dat MooiRooi.nl en DeMooiRooiKrant gratis aangeboden blijven voor het grote publiek.
3. Je gaat profiteren van leuke kortingen en winacties.
4. Je zorgt ervoor dat verenigingen en stichtingen hun nieuws via DeMooiRooiKrant en MooiRooi.nl gratis kunnen blijven plaatsen.
5. Je zorgt ervoor dat onze redacteuren en fotografen op pad blijven gaan voor evenementenverslagen, fotoreportages, interviews en politieke beschouwing. Kortom, je houdt het lokale nieuws in leven!

Overtuigd? Meld je snel aan via deze link!!