Afbeelding

Nog een week GDW, u doet toch ook mee?

Ingezonden Ingezonden

Sint-Oedenrode - De Goede Doelen Week is inmiddels al weer op de helft. De afgelopen week zijn de collectanten al druk bezig geweest om de enveloppen bij iedereen af te geven. En veel mensen hebben al gul gegeven. Voor de mensen die hier nog niet aan toe zijn gekomen, is het zeker nog niet te laat. 

Veel vrijwilligers hebben zich de afgelopen weken, of zelfs maanden, enorm hard ingezet om de Goede Doelen Week wederom tot een grandioos succes te laten verlopen. Het motto ‘samen loont’ is al meerdere keren voorbij gekomen en werpt op dit moment haar vruchten af. Het saamhorigheidsgevoel binnen ons mooie dorp zorgt ervoor dat Rooienaren iets voor elkaar willen doen en dus ook iets willen geven aan goede doelen. Dit is goed te zien aan de eindbedragen van vorige jaren, die een stuk hoger zijn dan in veel omliggende plaatsen. Een prestatie waar wij allemaal trots op mogen zijn.

Zo halverwege lijkt het erop dat we ook dit jaar weer een ontzettend mooi bedrag gaan ophalen. Wat het bedrag precies wordt, zal op zaterdag 13 mei om 10.00 uur in het centrum van Sint-Oedenrode bekend gemaakt worden. De vrijwilligers kijken al reikhalzend uit naar dit moment, dat dit jaar een speciaal evenement moet gaan worden. Iedereen is deze ochtend welkom om de bekendmaking van het eindbedrag bij te wonen. Doneren kan ook nog altijd. De Goede Doelen Week loopt tot en met 22 april, genoeg tijd om nog bij te dragen aan een mooie opbrengst.

Ook hebben we dit jaar weer een prijsvraag; raad het juiste eindbedrag van de Goede Doelen Week. Op het moment van schrijven hebben er al bijna zestig mensen meegedaan met de prijsvraag. Wie het dichtst bij het juiste bedrag zit, wint een uniek Roois aandenken aan deze Goede Doelen Week. Wil je meedoen? Dan kan je de QR-code in DeMooiRooiKrant scannen of op de link klikken, nadat je via onze site gedoneerd hebt.