Ruth van der Heijden.
Ruth van der Heijden.

Ruth van der Heijden in De Bron podcast

Human Interest

Sint-Oedenrode - Ruth van der Heijden uit Sint-Oedenrode is komende woensdag te gast in de volgende uitzending van De Bron podcast. In het Lindenhuys schuift ze aan bij presentatoren Geert van der Heijden en Jeroen van de Sande.

Zoals altijd stelt de gast zich van tevoren voor aan het publiek:
‘Jongeren en hun families die op dit moment nog kampen met psychische problemen, verslavingen en/of gedragsproblemen laten zien dat er een oplossing kan zijn, dat is waar ik iedere dag voor op sta. Ik ben Ruth van der Heijden (26) en werk nu 1,5 jaar bij Yes We Can Clinics als Communicatie Coördinator. Iedere dag werk ik met één doel: alles voor de fellows. Media, Social Media, Evenementen, Interne Communicatie, Externe Communicatie, dat zijn de werkzaamheden waar mijn hartje van doet kloppen, iedere dag weer. Want als niets meer werkt, is Yes We Can daar!’

Heb jij een vraag voor Ruth of over dit thema? Stuur dan een mail naar redactie@mediahuismeierijstad.nl of app naar de MooiRooi hotline: 0689970555. De vraag zal dan in de uitzending worden gesteld. De opname is voor iedereen toegankelijk en begint om 16.30 uur.