In Thailand kreeg Shai veel aandacht voor zijn onderneming.
In Thailand kreeg Shai veel aandacht voor zijn onderneming.

Zo vader zo zoon: Shai Ramsahai in De Bron podcast

Human Interest

Sint-Oedenrode – Iedereen kent zijn vader Boy Ramsahai, maar ook Shai timmert op geheel eigen wijze aan de weg. Daarom vroeg De Bron podcast hem als gast in de eerstvolgende uitzending en tot vreugde van dezelfde redactie heeft de jonge Rooise ondernemer daar positief op geantwoord. Op 12 april om 16.30 uur sluit hij aan bij presentatoren Jeroen en Geert en de andere gast Dan Jing Wu. Hieronder stelt hij zich voor aan het publiek.

Mijn naam is Shai Ramsahai, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in het mooie Sint-Oedenrode. Ondernemen is mijn passie, naast een aantal eigen ondernemingen sta ik momenteel aan het hoofd van Royal Queen Seeds. Royal Queen Seeds heeft locaties in Spanje, Amerika en Thailand. Daarnaast hebben we klanten over de hele wereld, hierdoor kom ik op de meest bijzondere plekken en ontmoet ik veel inspirerende mensen. Buiten het ondernemen zet ik me ook graag in voor de samenleving, dit doormiddel van de stichting ‘Mi Amigo’. Met onze stichting voorzien we wekelijks ongeveer 60 minima gezinnen van levensmiddelpakketten.

Wil je de uitzending met zijn vader Boy Ramsahai nog eens terugluisteren? Klik dan op onderstaande link. Het is de best beluisterde uitzending ooit!

Afbeelding
Afbeelding