Guus in zijn sportschool.
Guus in zijn sportschool. Foto:

Logische gast in De Bron podcast voor deze tijd van het jaar

Human Interest

Sint-Oedenrode – De eerste opname van De Bron podcast van 2023 staat gepland op vrijdagmiddag 20 januari. Op de plek waar het ooit allemaal begon: Ons Thuys. Van te voren maakt de redactie altijd de gasten bekend. De eerste gast is een logische voor deze tijd van het jaar waarin we overlopen van gezonde voornemens. Sportschooleigenaar en coach Guus van Diest is te gast.

Onder de naam Guus runt de Rooienaar een sportschool op het bedrijventerrein in Nijnsel. Het is een doorslaand succes. Guus weet menig (ondernemend) Rooienaar te enthousiasmeren en te bewegen tot een gezondere levensstijl waarbij balans een toverwoord is. Zelf is Guus een ervaringsdeskundige op dat vlak. Hij heeft ook een metamorfose moeten ondergaan voor hij zijn gezonde levensstijl in balans had. 

Presentatoren Geert van der Heijden en Jeroen van de Sande staan te popelen om met hem het gesprek aan te gaan. De podcast start vrijdags om 16.30 uur en duurt ongeveer een uur. Iedereen die wil mag aanschuiven om mee te luisteren. Wil je de vorige opnames terugluisteren? Klik hier!