De kerstmarkt is al jaren een succes.
De kerstmarkt is al jaren een succes. Foto: Jos van Nunen

Kerstmarkt Nijnsel, wè anders!

Evenementen

Sint-Oedenrode - De vorige editie van de kerstmarkt stond na afloop in het teken van ons Oranje. Wat een geweldige avond was dat. Dit jaar doen we weer wè anders aldus, Lian Voss de kartrekker van de kerstmarkt in Nijnsel. Dit jaar wordt een nieuw schitterend licht element toegevoegd aan het programma. Benieuwd wat dit is? Kom dan op tijd naar de kerstmarkt welke gaat plaatsvinden op het Beckartplein in Nijnsel op vrijdag 8 december van 18 tot 21 uur.

Natuurlijk zijn er weer heel veel leuke kraampjes met cadeautjes en lekkernijen. De kinderen kunnen marshmallows roosteren bij het kampvuur en er is volop muziek en gezelligheid, chocomelk, erwtensoep en glühwein. De markt zal muzikaal opgeluisterd worden door het koor Love-4music uit Veghel en blaasorkest Humpa Matata. Ook zal er nog een ander verassend muzikaal optreden plaats gaan vinden tijdens de gezelligste markt van Nijnsel. 

Na afloop van de kerstmarkt zal er vervolgens een spectaculair feest gevierd worden voor alle inwoners van Nijnsel en omgeving. Niemand minder dan de Partyband Timeless en een DJ verzorgen deze swingende muzikale afsluiting van het jaar. Alle vrijwilligers van de Beckart en de “dorpsraad Nijnsel Doet Het “ worden terecht in het zonnetje gezet en hopelijk maken we er met allen een hele mooie avond van. Gratis entree voor iedereen. 

Dit jaar zal de jaarlijkse kerstmarkt ook in het teken staan van het 75 jaar bestaan van voetbalclub Nijnsel. Zij ondersteunen de bediening bij de Beckart zodat de Beckart vrijwilligers die normaal het hele jaar in touw zijn kunnen genieten van de kerstmarkt en de aansluitende feestavond. 

We hopen op een mooie avond in het Nijnsele! Mocht het erg slecht weer zijn met veel regen dan zal de kerstmarkt gewoon doorgaan binnen in de Beckart. 

Afbeelding