Dansgroep Impress van Sunrise danst voor de alternatieve familiedag
Dansgroep Impress van Sunrise danst voor de alternatieve familiedag Foto: Hans van den Wijngaard

Sunrise Familiedag thuis voor de buis

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode – Alles is dit jaar anders dan normaal, zo ook de Sunrise Familiedag, één van de jaarlijkse hoogtepunten van de Rooise dansformatie. Die kan dit jaar net als zoveel evenementen niet doorgaan. Maar in tijden van crisis is men vindingrijk en daarom neemt elke dansgroep een video op en kan het thuisfront toch zien wat de dansgarde dit jaar voor moois in heeft gestudeerd.

De jaarlijkse familiedag kon altijd rekenen op veel belangstelling. Opa’s oma’s , ouders, broers en zussen iedereen kwam kijken naar de tientallen dansen waarvoor de meiden het hele jaar hebben getraind. Dit jaar hebben de meiden wel getraind en hoewel de trainingen natuurlijk altijd leuk zijn, zijn de optredens en de wedstrijden toch het hogere doel.

Het optreden voor de prins en zijn adjudant is een ander hoogtepunt voor de dansgroepen. Ook dat gaat dit jaar niet door. Er gaan echter geruchten dat er één uitzondering is, die is voor de dansgroep Impress. Tijdens de video-opnamen voor de familiedag werd vertelt dat deze groep tijdens de Pupgatquiz op 7 november voor de prins en de adjudant op mag treden. Wilt u dat optreden niet missen, doe dan mee aan de Pupgatquiz en meld je aan via het mailadres elfelfquiz@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding