De filmclub houdt vaker exposities.
De filmclub houdt vaker exposities. Foto: Hans van den Wijngaard

Bijzondere expositie FotoclubRooi

Cultuur

Sint-Oedenrode - Ook dit jaar houdt FotoclubRooi weer haar jaarlijkse expositie in het kader van Fotofestijn Meierijstad. De expositie vindt plaats in Atrium B, Hof van Rode aan de Deken van Erpstraat in Sint Oedenrode.

De expositie zal geopend worden door wethouder Menno Roozendaal op 28 oktober om 11:00 uur. Zowel op de 28e als op de 29e bent u van harte welkom van 11:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis.

Diverse clubleden van FotoclubRooi tonen tijdens deze expositie een selectie van hun creatieve werk. Werk waar veel aandacht aan is besteed en wat graag met trots aan u getoond wordt. Het is een expositie die divers genoemd kan worden. Er is sprake van verschillende genres waarbij elk lid zijn eigen toevoeging aan het werk heeft gegeven.

Naast de geselecteerde en getoonde beelden kunt u tijdens deze expositie kennis maken met het werk wat tijdens de stressavonden geproduceerd wordt. Tijdens een stressavond krijgen de fotografen twaalf opdrachten die binnen een zeer korte tijd, soms een minuut, gemaakt dienen te worden. Alle gemaakte foto’s dienen dezelfde avond, eventueel na bewerking ingeleverd te worden. Met deze getoonde foto’s, waarbij de opdrachten vermeld staan, wordt een kijkje gegeven in de interpretatie van de opdrachten door onze leden.

Daarnaast treft u tijdens deze expositie een overzicht van de foto’s die ingeleverd zijn voor de Bondsfotowedstrijd. Laat u dus verassen en wees welkom op de expositie.