Goed gevulde etalage met kunst
Goed gevulde etalage met kunst Foto:

Exposanten steunen Creatief Rooi

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Het Corona virus heeft niet alleen de ondernemers getroffen, maar ook stichtingen en verenigingen hebben het moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen. Vaak moeten zij het hebben van sponsoring of contributies maar nu er geen activiteiten plaats vinden, kun je sponsoren en de leden geen extra bijdrage vragen. De vaste lasten gaan meestal gewoon door en dan moet je op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Zo ook Ontmoetingscentrum Creatief Rooi. Het team zit vol goede, nieuwe ideeën maar zonder inkomsten blijven die voorlopig in de kast liggen. Dat wil het enthousiaste team van Creatief Rooi voorkomen en daarom hebben zij hun exposanten gevraagd of zij wellicht nog zelfgemaakte kunstwerken bezitten die zij willen doneren aan Ontmoetingscentrum Creatief Rooi.

En die oproep was een succes, want vanaf nu zijn in de etalages van het Ontmoetingscentrum allerlei creatieve werken opgesteld die tegen betaalbare prijzen voor verkoop worden aangeboden aan het winkelend publiek. De opbrengst komt geheel ten goede aan Creatief Rooi. 

Zo krijgen de schilderijtjes, beelden, foto’s decoratieve potten of vazen en bijzondere sieraden een mooie bestemming en kan het Ontmoetingscentrum weer nieuwe initiatieven ontwikkelen voor de Rooienaren. 

Loop eens langs de goed gevulde etalages van het Centrum op Borchgrave 7 en kijk of er een mooi kunstwerkje voor u bij is. Als dat zo is, heeft ú een mooi kunstwerk en u steunt Creatief Rooi. Iedere zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur is het Centrum geopend voor verkoop van deze creatieve werken.