Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Exposeren in Ontmoetingscentrum Creatief Rooi

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - In Sint-Oedenrode zijn veel creatieve mensen, die als hobby de mooiste schilderstukken, beeldhouwwerken, foto’s, naaldkunst of boetseerwerken en andere creatieve pronkstukken maken. Vaak belanden die werken na een tijdje wegens plaatsgebrek op de zolder. Jammer, want je zou toch veel Rooise mensen een plezier doen door hen een blik te laten werpen op al deze huisvlijt. 

Ontmoetingscentrum Creatief Rooi is een ontmoetingsplaats waar je mooie creaties aan anderen kunt tonen en waar je met andere creatieve mensen kunt praten over je hobby. Je kunt laten zien hoe een creatie tot stand komt en vind je het leuk om eens een demonstratie of workshop te geven, dan is dat ook mogelijk. En kun je geen keuze maken welke werken je wilt exposeren, geen nood. Fotografeer je werken en doe ze in een portfoliomap die je op de ontmoetingstafel kunt leggen. De mogelijkheid bestaat ook om zelf je werken te verkopen. Het ontmoetingscentrum bemiddelt alleen en vraagt geen commissie.

De coördinator maakt een keuze uit alle aanmeldingen om een zo gevarieerd mogelijke expositie samen te stellen. Je krijgt tijdig een uitnodiging om te exposeren, zodat je je goed kunt voorbereiden. Je betaalt een kleine onkostenvergoeding voor het gebruik van de ruimte en energie en uiteraard gaat het Centrum ervan uit dat je Vriend van Creatief Rooi bent. Alle inlichtingen hierover vind je op de website van het Ontmoetingscentrum.

Heb je belangstelling? Word dan Vriend van Creatief Rooi en meld je aan als exposant via de website www.creatiefrooi.org. Heb je vragen dan kun je bellen naar de coördinator exposities Gerrie Lauwen tel. 06-36090629 of stuur een mail naar gerrielauwen@hotmail.com. Door de strengere Coronaregels is de officiële openingsdatum van Ontmoetingscentrum Creatief Rooi, verplaatst naar donderdag 26 november.