Afbeelding
Foto: Ellis Rijkers

‘Tortelduifjes en Ouwe Kraaien’ in de startblokken

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - De toneelgroep van Klavertje Vier bestaat dit jaar uit negen acteurs, drie mannen en zes vrouwen. Na zes maanden repeteren staan deze acteurs te popelen om het blijspel ‘Tortelduifjes en Ouwe Kraaien’ over de bühne te brengen. Het stuk is geschreven door Maurits Keyzer en wordt geregisseerd door Bas de Bont.

‘Tortelduifjes en Ouwe Kraaien’ gaat over een steenrijke, oude dame, mevrouw Goedhart (gespeeld door Betsie School). Haar vier kinderen: Eugenie (Bianca Agterberg), Floris (Sander van de Ven), Fé (Ellis Rijkers) en Isobel (Rieky van de Ven) hebben geen tijd en aandacht voor hun moeder omdat zij het veel te druk hebben met allerlei andere zaken.
Daarom hebben zij voor hun moeder hulp ingehuurd, de huishoudelijke hulp Debbie (Suzan Sijbers) en de klusjesman Gert (Willem van de Sande). Mw. Goedhart wordt door dit echtpaar op een vreselijke manier behandelt en uitgebuit. Maar gelukkig krijgt mevrouw Goedhart veel steun en aandacht van haar buurmeisje Aniek (Marie-Louise van Heijst) Bovendien komt er ook nog hulp van Abraham (Leon van Aalst) en die komt goed van pas! Nieuwsgierig geworden? Kom kijken hoe dit afloopt!
‘Tortelduifjes en Ouwe Kraaien’ is een hilarische draaikolk van misstanden en problemen met een verrassend einde. Wilt u een heerlijk avondje uit, dan bent u van harte welkom op 14, 15, 18, 20 en 21 maart in ontmoetingscentrum “De Beckart” Oude Lieshoutseweg 7 in Nijnsel. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, zaal om 19.00 uur open. Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes kunt u terecht op de website www.klavertjeviernijnsel.nl of telefonisch: 06-53367625.