Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ad5801
Kunst en Cultuur

Expositie Jolan van Meer

  Cultuur

Sint-Oedenrode Het nieuwe jaar 2019 is weer begonnen en het Roois Kultuur Kontakt start het jaar met een tentoonstelling van Jolan van Meer. De opening is zondag 20 januari om 15.00 uur.
Jolan woont in het mooie buitengebied van Sint-Oedenrode. Zij heeft haar opleiding genoten aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in 's-Hertogenbosch. Haar onderwerpkeuze is divers.

Voor deze expositie heeft ze gekozen voor natuurmomenten en portretten waarin ze de vrouw centraal stelt. Tijdens haar wandelingen door het buitengebied richt ze haar aandacht op de onaangetaste stukjes natuur. Deze legt ze vast op haar schilderijen. Door middel van doorkijkjes en overlappingen en het vastleggen van de typische lichtval van de seizoenen, toont ze de toeschouwer de haar zo geliefde nog tijdloze omgeving. De landschappen zijn contrastrijk door het kleurgebruik.

aar kleurgebruik is een sterk element in haar werk. Ze zet met het grootste gemak tegengestelde kleuren naast elkaar op het doek. Het maakt dat de landschappen bruisen van levendigheid. Jolan geeft tevens schilderlessen en workshops. We nodigen u uit om deze bijzondere expositie te bezoeken tijdens de openingstijden van Mariendael.  De expositie duurt van 20 januari t/m 10 maart 2019.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!