Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d85845
Foto: Caroline vd Linden

Drie vieze mannetjes en beeldschone dame aan het woord

Sint-Oedenrode - De organisatie en de artiesten van de Prinsenzittingen 2019 kwamen afgelopen maandag in de Beurs bij elkaar. De laatste details werden afgestemd en de acts gepresenteerd. Iedereen was druk doende om er weer een groot succes van te maken.

Het enthousiasme was al duidelijk merkbaar. Er werd druk gerepeteerd met een mooie diversiteit aan optredens. De organisatie aanschouwde de voorproef en kan niet anders dan enorm uitkijken naar de avonden die komen gaan. Om een beeld te krijgen van wat de artiesten allemaal uit de kast halen en wat hun motiveert om aan de Prinsenzittingen mee te doen geven we net als vorig jaar het woord aan een artiestengroep.

Deze week geven wij het woord aan de groep "De Vieze man-netjes met haar". Als nieuwe deelnemer van de Prinsenzittingen komen zij met een hilarische sketch, waarbij uitbeelding en performance de basis vormen van hun optreden. De groep bestaat uit een aan elkaar gewaagd viertal. Nicole Gilsing, de enige vrouw van het gezelschap (haar) wordt vergezeld door (drie vieze mannen) Willem van de Sande, Jos van Heesch en Eugène Willems. Jos vertelt: "Twee jaar terug hebben we een keer in Nijnsel opgetreden, toen zijn we gevraagd of we ook mee wilden doen met de Prinsenzittingen. Met de huidige groep is dit voor ons voor de eerste keer voor het grote publiek

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!