Afbeelding

Dance Around The World, ga jij ook mee op reis?

Cultuur

Sint-Oedenrode - Nog iets meer dan een week en dan is het zover. De dansers van Dansgroep Unique staan te popelen om het podium op te gaan.  Op zondag 17 juli mogen ze eindelijk laten zien waar ze het hele jaar voor hebben getraind. Na de drie succesvolle dansshows, is het namelijk tijd voor een vierde editie. Dit jaar met de titel: Dance Around The World. De dansshow zal weer op het grote podium van Theater de Blauwe Kei gaan plaatsvinden. 

De dansshows van de afgelopen jaren zijn telkens een succes geworden en dat blijft naar meer smaken. Dit jaar is Neeltje van Kasteren weer aan de slag gegaan om een spetterende seizoensafsluiting  te realiseren met en voor haar dansers.. Het thema van dit jaar is wereld geworden. Als bezoeker van de show maak je een wereldreis. Je ziet verschillende landen en werelddelen in de show en daarbij natuurlijk een passende dans. Ruim 150 dansers in de leeftijd van 4 t/m 28 jaar gaan voor een prachtige show zorgen. Natuurlijk kan ze dat niet alleen en ontvangt ze hierbij hulp van haar dansers, ouders van de dansers en natuurlijk niet te vergeten de sponsoren.
Een groot DANK JE WEL gaat uit naar: Sportcentrum van den Oever, Willem Cijfers en advies, Tapperij Den Dommel, Huwa International, Synergie International recruitment, Dagcentra De Verbinding, Arlas Lastechniek, Schoonheidssalon Eindeloos, Ijssalon Puur 48, Restaurant De Beleving, Rob van Schijndel Installatietechniek, Fondriest, OAMKB accountants, Formido Bouwmarkt, Perspectief IT, Stapperz & Kiddooz, Huijberts Bouwkundig ontwerp, DeMooiRooiKrant en teken buro en Houtimport Rolle

Wil jij onze dansers zien knallen op het podium van Theater de Blauwe Kei te Veghel? Er zijn 2 voorstellingen: Zondag 17 juli om 11.00 uur en om 15.00 uur.

Reserveer de allerlaatste kaarten via Neeltjevk@hotmail.com