Een foto van Kim Balster
Een foto van Kim Balster

Foto-expositie Kim Balster in Mariëndael

Cultuur

Sint-Oedenrode - Het Roois Kultuur Kontakt houdt in Mariëndael een foto-expositie van onze Rooise fotografe Kim Balster van 14 november tot 20 december.

Kim is afgestudeerd aan de fotovakschool en fotografeert sindsdien als freelance fotograaf. Zij ziet fotografie als een verlengstuk van zichzelf. Zowel zakelijk als persoonlijk voltrekt ze ideeën en gevoelens naar realistisch en artistiek beeld.
Beeld verbindt elkaar, in een oogopslag brengt het een boodschap of emoties over. Ze probeert in haar foto's een diepere laag te treffen, zodat een foto meer diepgang krijgt. Ook legt ze zich toe op foto's van muziekevenementen, waarbij de emotie van de muzikant op de voorgrond komt. Zie ook haar website. Bij de opening van de expositie zal een artiest, die zij veel volgt, optreden. In dit digitale tijdperk is beeld, zowel zakelijk, journalistiek, persoonlijk als artistiek van grote waarde. Kim Balster is MPN fotograaf en lid van Dupho; Bronze kwalificatie sinds maart 2013; MPN Award Best Photo Of The Year 2015 (maart); Gouden Award MPN themawedstrijd `Puur` juni 2015.