Logo mooirooi.nl
Een kijkje in de tent van vorig jaar...   | Fotonummer: c0d484
Een kijkje in de tent van vorig jaar...
Carnaval

De grootste kroeg van Meierijstad

  Carnaval

Sint-Oedenrode - Heb jij je carnavalsagenda al rondgebreid? Wij hebben alvast een dikke vette tip, als stip op één. Zet een groot kruis door maandag 24 februari. Een Papgat X kruis, want dan ben je welkom in de 'Grootste Kroeg van Meierijstad.'

'Papgat X op maandag?' horen wij je denken. Jazeker, dit jaar is de feesttent nabij de Odaschool maar liefst twee dagen geopend. Op zondag - de dag van de optocht – en vanaf deze zevende editie in 2020 ook op maandag. Dan wordt de feesttent omgebouwd tot een gigantisch bruin café. Een heerlijke plek om uit te garen van de dagen ervoor en om direct weer de polonaise in te zetten en de katers weg te jagen.

Gratis entree, snert en worstenbrood
Op zondag start Papgat X om 12.00 uur. Voor die dag zijn nagenoeg alle kaarten al verkocht. Logisch, want de traditioneel gezellige zondag staat bol van goede artiesten zoals DJ Menno, Papa Lauda, Marco Kraats, Los Bonderos en Schorre Sjef en MC Vals. Garantie voor een feestje! Het mooie van maandag is dat er geen entree wordt gevraagd. Het feest begint om 11.11 uur en de eerste 250 bezoekers krijgen een gratis kop snert met een worstenbroodje aangeboden. Een bodempje doet wonderen, maar dat hoeven we jullie niet te vertellen.

Goed doel
De organisatie van Papgat X denkt ook aan de medemens. Niet alleen omdat ze mooie feestjes bouwen. Een gedeelte van de opbrengst op maandag gaat dit jaar naar Alpe d'Huzes en daardoor naar stichting KWF. Dan hebben we het over 0,20 cent per biertje. Dat tikt aan, want jullie zijn natuurlijk dorstig.

Tot zondag 23 en maandag 24 februari bij de feesttent van Papgat X nabij de Odaschool.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!