Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a3bebd
Meierijstad

Boerdonkse Buffelrun bij beste van Nederland

  Evenementen

Meierijstad - In Zaltbommel werden op 8 februari de prijzen uitgereikt in diverse landelijke categorieën op het gebied van Obstacle running. In de twee meest prestigieuze categorieën werd de Buffelrun in Boerdonk genoemd als sensationele runner-up.


De organisatie Obstakels.com heeft elk jaar weer een verkiezing in een aantal categorieën op het gebied van Obstacle running.  In het bijzijn van vele (grote) runs in Nederland worden in februari vaak de prijzen bekend gemaakt. De uiteindelijke toekenning van de prijzen wordt bepaald door een combinatie van vak- als publieksjury.
In de afsluiting van het jaar 2019 mochten alle deelnemers van obstakelsruns kiezen welke run in de prijzen moest vallen. De Buffelrun werd in maar liefst zeven categorieën genomineerd en wist er bij drie in de uiteindelijke top 3 te eindigen.  In de meest prestigieuze categorieën van "Beste Mudrun van Nederland" en "Beste Kidsrun van Nederland" ging de Buffelrun zelfs met een tweede prijs naar huis. Dat niet alleen, ook stonden ze op het podium (3e plek) voor de beste modder van Nederland.
De kaartverkoop voor de Buffelrun 2020 is al weer van start en gaat als een speer! Wil jij daarom zeker verzekerd zijn van kaartjes voor dit unieke evenement in 2020? Wacht dan niet te lang en verzamel je teamgenoten om mee te doen. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 22 en 23 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!