Logo mooirooi.nl
Alvast een sfeervol voorproefje!   | Fotonummer: 452e4a
Alvast een sfeervol voorproefje!
Carnaval

Kroegentocht langs 11 'cafés'

  Carnaval

Sint-Oedenrode - Eén van de ideeën om meer leven te blazen in Papgat carnaval is een grootse kroegentocht. Maar liefst 11 locaties maken een polonaise en doen mee aan dit feestelijke plan. Op maandag 24 februari gaat de megakroegentocht om 11.11 uur van start. 

De maandag tijdens carnaval werd de laatste jaren steeds minder druk in Papgat, maar daar gaat vanaf nu verandering in komen. De kroegen in het centrum van Sint-Oedenrode doen op die dag mee aan de nieuwste, grappigste, gezelligste en meest hilarische kroegentocht van dit moment. 

Geheime locatie
Misschien ben je al aan het tellen. 11 kroegen? In het Rooise centrum? Dat haal je niet. We hebben veel kroegen, maar zoveel! Er zijn twee 'gastlocaties' in de vorm van de grote feesttent op de Markt en er is een geheime locatie… Begin maar vast met speculeren en maak er een weddenschap van. Het is in ieder geval op kruipafstand.

Prijzen mensen, prijzen!
Je hoort het Gaston roepen en dan wordt het spannend! Kun je ook al prijzen winnen? Natuurlijk! Er zit in deze kroegentocht uiteraard een kolderiek spelelement. Je moet niet alleen je kroegenkaart laten afstrepen op alle 11 locaties. Je mag ook nog gaan voor de meest ludieke manier van voortbewegen. De uitbaters zijn de juryleden en die houden van originaliteit. Dus span je in en bedenk iets grappigs. De prijsuitreiking zal 's avonds plaatsvinden op… de geheime locatie. Spannend hé! Ja, nogal, want wie wil nu niet deze beregrote en extra glimmende beker winnen?!
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!