Archieffoto.
Archieffoto. Foto: Hans van den Wijngaard

Het nieuwe werven van vrijwilligers

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Steunpunt Vrijwilligerswerk Meierijstad organiseert op 24 november 2021 een online training.

Heb je je wel eens afgevraagd welke vaardigheden nodig zijn om succesvol vrijwilligers te werven? Hoe zorg je ervoor dat je op een moderne manier, snel en effectief de juiste mensen binnenhaalt?

Als dit vragen zijn die binnen jouw organisatie spelen dan is de training het Nieuwe Werven iets voor jou! De training wordt gegeven door Heleen van Egmond vanuit The Happy Volunteer in samenwerking met de Steunpunten Vrijwilligerswerk Meierijstad.

In de training komen vijf skills aan bod die jou helpen om meer en makkelijker nieuwe vrijwilligers te vinden (en te binden). Kernvragen die we bespreken zijn: Wat kun je doen om vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken? Hoe denkt een potentiële vrijwilliger en wat maakt dat iemand wel of niet kiest voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie? De training vindt online plaats op 24 november 2021 van 19.00u – 21.00u.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar: vpveghel@ons-welzijn.nl En misschien wel tot dan! Deze training is uitsluitend bedoeld voor vrijwilligersorganisaties binnen Meierijstad.