Afbeelding
Foto:

Magazine voor leden MooiRooi Plus in compleet nieuwe stijl

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – MooiRooi Plus leden hebben wéér wat om naar uit te kijken. Op de redactie in Mediahuis Meierijstad wordt nu al hard gewerkt aan een gloednieuwe editie die uitkomt in de maand oktober. Het magazine krijgt een compleet nieuwe stijl en zelfs een nieuwe naam op de cover: De Bron magazine.

Vorig jaar verscheen het MooiRooi Plus magazine. Daar kwamen veel positieve reacties op, maar de redactie vond al snel dat het nog beter kan en broedde daarom op een nieuw blad. Het belooft een interactief, informatief en vermakelijk lees- en kijkfeest te worden.

Interactief
Hoe kun je een magazine interactief maken? Daar hebben we wat op bedacht. Sommige items gaan we ondersteunen met YouTube filmpjes. Geen bescheiden items, maar we pakken het groots aan, want De Bron magazine gaat een stukje verder dan Sint-Oedenrode van MooiRooi gewend is.

Onderzoeksjournalistiek en grote interviews
Human interest kan in een MooiRooi Plus magazine natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn we druk doende om enkele grote interviews uit te werken. Eentje is van politieke aard, maar wel gericht op interessante personen. Het andere interview houden we met een bijzondere Rooienaar die vorig jaar nog een lintje heeft gekregen. Daarnaast schakelen we een jonge onderzoeksjournalist in om een probleem uit te diepen waar Sint-Oedenrode de komende jaren erg druk mee is. Ook daar laten we snel meer over weten…

Nog meer vermaak…
Dit is lang niet alles wat De Bron magazine straks te bieden heeft. We gaan ook voor vermaak. Een interessante reportage op locatie, een duik in de verleden tijd, een treffende fotoreportage en een flinke quiz waar je de hersens voor moet kraken. Kortom, het wordt een magazine om te koesteren!

Ben je nog geen lid van MooiRooi Plus, maar wil je wel dit nieuwe magazine in de brievenbus ontvangen? Meld je dan aan via www.mooirooi.nl/plus, of meld je aan in Mediahuis Meierijstad (Heuvel 7, Sint-Oedenrode)