Thea van der Schoot en André van den Warenburg.
Thea van der Schoot en André van den Warenburg. Foto: Jeroen van de Sande

Een mooie gift voor de Voedselbank

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Thea van der Schoot is druk bezig geweest voor de Voedselbank. Afgelopen vrijdag overhandigde ze André van de Warenburg van de plaatselijke Voedselbank meerdere boeken van ‘onze voetbalhelden’, een spaaractie die loopt bij Albert Heijn.

De voetbalplaatjes zijn verzameld door een club dames en John Brus die laatst ook al flink gespaard hebben tijdens de Jumbo actie Historisch Sint-Oedenrode. Hannie Albers opperde het idee om te gaan sparen voor de kinderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Thea: “Iedereen was meteen enthousiast voor zo’n goede doelgroep. Degene in Sint-Oedenrode die hun boek nog niet vol heeft, mag zich ook bij ons melden. Wij zijn super blij met dubbele plaatjes.”

Dubbele plaatjes en een briefje met ontbrekende plaatjes plus telefoonnummer kunnen bij de dames in de brievenbus gedeponeerd worden. Je krijgt een berichtje als ze compleet zijn.
Bij de volgende adressen is het mogelijk: Hannie Albers, Florisstraat 25. Monique Meulendijks, Koevering 18. Annie V. Kuringe, Heuvel 19. Ingrid Stehmann, Meerkoet 23. Thea van der Schoot, Paulinastraat 42. Ans Vermeltfoort, Kremselen 20a. John Brus, Tulpstraat 4.