Angelique Fierens
Angelique Fierens

Angelique Fierens in opsporingsteam van ‘Hunted’

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode / Bergen op Zoom – Hunted gaat vanaf maandagavond voor het vijfde seizoen van start op NPO3. Dit keer speelt een oud-Rooise een actieve rol in het opsporen van de deelnemers. Angelique Fierens – geboren en getogen in Sint-Oedenrode, dochter van Frans en Lia Fierens - gaat als analist de vluchters het leven zuur maken.

Meerdere ‘voortvluchtigen’ moeten 21 dagen uit handen van een opsporingsteam blijven. Ondertussen moeten ze enkele opdrachten uitvoeren. Gebruik je een telefoon? Dan kan het opsporingsteam beet hebben. Ga je pinnen? Dan kan het zomaar zijn dat de ‘hunters’ sneller dan verwacht voor je neus staan. Angelique en de rest van het team sturen de ‘hunters’ aan die alles in het werk stellen om de deelnemers in de kraag te vatten. Ze schuwen daarbij geen dwingende gesprekken met familie en bekenden.

Het programma bewijst ieder jaar dat het erg spannend is. “Mensen zijn zich vaak niet eens bewust hoeveel informatie ze zelf online achterlaten. Facebook, LinkedIn. Je kunt op vrij simpele wijze al heel veel informatie over iemand vinden”, vertelt Angelique in een interview van BN de Stem. Ze woont inmiddels in die regio, maar voor Sint-Oedenrode is het extra leuk om haar als oud-inwoner van dit dorp te volgen.