Afbeelding

VV Boskant op zoek naar nieuwe jeugdspelers

Sport Sport

Boskant - In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is voetbalvereniging Boskant nog dringend op zoek naar enkele versterkingen voor de jeugdafdeling. De voorlopige teamindelingen zijn bekend en enkele teams kunnen nog wel wat aanvulling gebruiken. Om dit proces te ondersteunen beloont de club eenieder die nieuwe spelers voor de club weet ‘aan te trekken’. 

De eerste vijf personen die VV Boskant aan nieuwe jeugdleden (tussen de 10-18 jaar oud) weten te helpen, krijgen een cadeaubon van €25 bij een sponsor naar keuze. Onder iedereen die nieuwe leden heeft aangedragen wordt ook nog eens een voetbalshirt van een club naar keuze verloot!

Het resultaat van deze actie werd al snel zichtbaar. De eerste twee cadeaubonnen zijn inmiddels uitgereikt. Frank Thijssen was de eerste die een cadeaubon mocht kiezen. Zoals te zien is op de foto, koos hij voor Grand café - Partycentrum De Vriendschap. Ook Fenna Doreleijers wist een nieuw lid enthousiast te maken en zich aan te melden voor de Boskantse voetbalclub. Haar keuze viel op een cadeaubon van kledingwinkel Switch.

Ook kans maken op een mooie cadeaubon of misschien zelfs wel een prachtig voetbalshirt? Kom dan nu in actie en ga op zoek naar nieuwe (jeugd)talenten voor VV Boskant! Voor meer info en verdere details over de actie vindt u op de Boskant site: www.vvboskant.nl/media/nieuws/jeugdspelers-gezocht-1