Logo mooirooi.nl
Voorzitter van Omroep Meierij Bart Eijkemans, opent samen met de burgemeester de app.   | Fotonummer: f3c318
Voorzitter van Omroep Meierij Bart Eijkemans, opent samen met de burgemeester de app.
Meierijstad

Burgemeester geeft er een klap op

Meierijstad – Bij Omroep Meierij heeft afgelopen jaar in het teken gestaan van transitie. Op de achtergrond is technisch gezien alles in orde gemaakt waardoor de omroep zich vol kan gaan richten op producties. Het lanceren van een app staat symbool voor de nieuwe fase die de stichting in gaat. Burgemeester Van Rooij gaf er donderdagochtend een klap op.

Een KLap op de nieuwe app, dat is de slogan van de campagne die in de eerste twee weken van februari tot volle wasdom komt. De burgervader vindt de app een goede ontwikkeling. "Omroep Meierij is mee gegaan in de ontwikkeling van de gemeente. Ik heb ze kwalitatief zien groeien en stappen zien maken. Daar ben ik erg blij mee. Voor ons is het belangrijk dat er verschillende media zijn, want we willen onze burgers op zo veel mogelijk manieren bereiken. Ook is het goed dat de verhalen van de burgers verteld worden, waar burgers mee bezig zijn."

Na de onthulling en de download van de app, werd de burgemeester gevraagd om voor de radio wat in te spreken en stond ook journalist Jan de Vries klaar met een microfoon en een camera. "Het is duidelijk dat jullie cross-mediaal bezig zijn", glimlacht Van Rooij. Campagneleider Joan Mutsaars legde hem uit hoe hij mee kan doen aan de loterij die de lancering extra smoel moet geven. Inwoners die de app downloaden in de campagneperiode kunnen meedoen aan een loterij. Hierbij zijn 14 tickets voor Paaspop te winnen, waaronder twee combitickets voor het hele festival en 12 tickets voor de vrijdageditie. Verder worden een flink aantal winkelbonnen met een waarde van 25 tot 100 euro verloot. De deelnemers dienen dan via de app een bericht aan de redactie sturen. Ze vermelden hun naam en mailadres. Bij het onderwerp geven zij aan dat ze de app hebben gedownload. Op vrijdag 28 februari worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!