Afbeelding

AVIA Sint-Oedenrode geeft jaar gratis tanken weg

Zakelijk Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Een vaste klant van AVIA Sint Oedenrode hoeft zich het komende jaar geen zorgen te maken over de brandstofprijs. Als winnares van de 'Doe mee en maak kans' actie mag zij het komende jaar gratis tanken.

Ter introductie van het nieuwe spaarprogramma van AVIA konden alle ViaAVIA spaarklanten kans maken op één jaar gratis tanken. Via de nieuwe App en website hebben tankers, na het goed beantwoorden van de prijsvraag, mee kunnen doen met de actie. De gelukkige winnares heeft op donderdag haar prijs in ontvangst mogen nemen en laat dat nou uitgerekend in Sint-Oedenrode zijn geweest!

"Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra's. Je spaart voor korting op de leukste dagjes uit, gadgets en meer. Ook het meedoen aan winacties zoals deze is helemaal nieuw in het ViaAVIA spaarprogramma", aldus Max van Velsen, de nieuwe manager van tankstation AVIA Sint-Oedenrode. "Het sparen is eenvoudiger gemaakt, klanten kunnen namelijk ook via de digitale spaarkaart sparen in de ViaAVIA App! Zij sparen nu nog sneller voor leuke extra's. Er wordt 1 spaarpunt per liter brandstof gegeven en 1 punt per uitgegeven euro in de tankstation shops."

Het komende jaar zal AVIA meerdere winacties houden. Zo kan maakt men nu kans op een gratis Playstation 4. Haal de nieuwe spaarkaart bij AVIA in Sint-Oedenrode of vraag hem online aan via https://viaavia.nl/spaarkaart-aanvragen en start ook met sparen voor leuke extra's.