Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 92c103
Sport

Vierde op Brabantse kampioenschappen

Sint-Oedenrode - Dit weekend werden de Brabantse Kampioenschappen infoor dressuur voor pony`s verreden in manege Molenheide te Schijndel. Rian Koster startte hier haar pony Dolly in de klasse AB/L2.

De beide juryleden waren zeer content met de verrichtingen van Rian en Dolly. De gemiddelde score van 61.8% was goed voor een vierde prijs. Aangezien Rian blijft groeien in de lengte en Dolly niet meer in de hoogte was dit tevens de laatste wedstrijd van Rian en Dolly. Rian gaat verder met haar nieuwe pony Fury en Dolly gaat een ander kind gelukkig maken.
Merel en Vlinder van Hugten starten op een dressuurwedstrijd in manege de Raam te Lieshout. Merel startte haar pony Boyke in de klasse AB/B. De jury beloonde de eerste proef met 62.5%, goed voor een eerste prijs. De tweede proef leverde voor Merel en Boyke ook een eerste prijs op met 62.3%. Vlinder van Hugten en haar pony Shilstone Rocks Chambre starten in de klasse AB/BB en eindigde met de vierde plaats.
Voor de paarden was dit weekend de laatste selectiewedstrijd springen in Berlicum. Martijn van Stiphout startte hier het paard Ieke in de klasse M. Na twee foutloze rondes was de barragetijd goed voor een negende prijs. Dit was tevens voldoende voor afvaardiging naar de Indoor Brabantse kampioenschapen te schijndel. Judith van den Nieuwenhuijzen startte het paard Jaminka B in de klasse L en eindigde met de tiende prijs. Ok Judith en Jaminka B zijn startgerechtigd op de kampioenschappen.
Van onze vereniging zijn verder nog afgevaardigd in de klasse B Ronja Dallner. In de klasse M Anouk van den Nieuwenhuijzen en Noortje Gevers. In de klasse Z/ZZ Noortje Gevers, Suzan van Gastel en Marwin van den Nieuwenhuijzen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!