Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2c63c2
Foto: Jan Ebbenn
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Stichting Jeugdcarnaval zoekt Vrienden

Sint-Oedenrode - Iedereen weet dat stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode al vele jaren het carnavalsfeest voor de jeugd van Sint-Oedenrode organiseert. Sinds acht jaar organiseren ze ook het dolle bolle bal voor kinderen en volwassenen met een beperking. Om dit allemaal te kunnen organiseren zijn er een aantal bestuursleden actief om sponsoren te vinden om onze stichting een handje te helpen. Elk jaar gaan ze bij bedrijven langs om te vragen of ze ons willen ondersteunen.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

De vrienden van SJC
De sponsorcommissie bedacht een plan waarbij het ook particulieren kunnen vragen om hen te ondersteunen. Vrienden die een warm hart toedragen en weten dat er geen carnaval voor de jeugd kan zijn zonder bijdragen. Ze presenteren jullie daarom: "De vrienden van SJC"
Voor een bijdrage van,  hoe kan het ook anders, 55 euro kun je vriend worden van Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode.
Elke vriend krijgt van ons een speciale medaille met daaraan het jaartal waarin je ons ondersteunt. Elk jaar dat je weer sponsort komt er een jaartal bij. En je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een aantal carnavalsactiviteiten die zij organiseren.
Het 55 jarig bestaan van het jeugdcarnaval in Sint-Oedenrode lijkt het bestuur een mooie gelegenheid om deze vriendenclub feestelijk in het leven te roepen. Als je dit carnavalsjaar vriend van SJC wordt ontvang je 11 consumptiebonnen om in de tent te besteden. Verder komt er een bord in de tent te hangen met daarop je naam. Hoe gaaf is dat?!

Word jij ook vriend?
Als je vriend wilt worden, wend je dan tot een van de bestuursleden. Zij helpen je graag.
Vanaf de jeugdreceptie op 26 januari in de Beurs kun je vriend worden. De hoop is er dat velen Stichting Jeugdcarnaval Sint-Oedenrode een warm hart toedragen. info@jeugd-carnaval.nl  Als vriend hou je jeugdcarnaval Sint-Oedenrode levend!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!