Logo mooirooi.nl
Vlnr: Jesse Essen (bestuur), Loek (jongens <11), Noa (meisjes <9) en Hans van de Mortel (bedenker)   | Fotonummer: cf7ef5
Vlnr: Jesse Essen (bestuur), Loek (jongens <11), Noa (meisjes <9) en Hans van de Mortel (bedenker) (Foto: Hans van den Wijngaard)

Jeugdvoetbalplan Rhode: ‘eerst spelplezier, dan winnen’

Sint-Oedenrode - Vanmorgen presenteerde de Rooise voetbalvereniging Rhode haar 'jeugdvoetbalplan 2.0'. In dit plan is methodisch uitgewerkt hoe Rhode haar jeugd opleidt met als einddoel een plaats in de selectie. Daarbij staat in het begin vooral het ontwikkelen van de jonge spelers hoog in het vaandel, in een later stadium komt daar natuurlijk als doel ook het winnen van een wedstrijd bij.

"We kijken vooral naar de lange termijn", vertelt Jan de Laat over het nieuwe jeugdvoetbalplan. "In dat plan is een rol weggelegd voor iedereen die op de een of andere manier met de jonge spelers te maken krijgt. Het maakt niet uit of het de spelers zelf zijn, hun coaches en trainers, maar zeker ook de ouders. Wij geloven dat we met dit plan een consistente lijn in de vorming van spelers hebben".

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!