Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a575de
Foto: Henri van Hoorn
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Lezing over Vrijwillig Levenseinde

Sint-Oedenrode - Donderdagavond, 13 februari a.s. organiseert Zorg Coöperatie Rooi een lezing over het Vrijwillig Levenseinde in de Knoptoren te Sint-Oedenrode. Hiervoor is Hans van Amstel, medewerker van de Levenseinde Academie van NVVE (Nederlandse Vereniging voor Vrijwillig Levenseinde) uitgenodigd.

Het Vrijwillig Levenseinde is een veelbesproken onderwerp, dat veel vragen oproept. Na deelname van enkele leden van de Zorg Coöperatie aan een symposium van het NVVE in Ede, werd besloten om de NVVE uit te nodigen voor een lezing in Sint-Oedenrode. In de lezing komen aan de orde: palliatieve sedatie, euthanasie en euthanasie bij dementie, afzien van behandelingen en de niet-reanimeren penning. Belangrijk is dat we goed worden geinformeerd over wat we vooraf kunnen en zouden moeten regelen en welke verschillende wilsverklaringen er zijn. De lezing start om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur. De kosten van deelname (incl. 1 consumptie) bedragen: € 5,00 voor leden van Zorg Coöperatie Rooi en € 10,00 voor niet-leden.
Belangstellenden kunnen zich opgeven per mail bij Marianne Bekkers, bekkers.marianne@gmail.com. Graag vermelden of u wel of niet lid bent van ZCR.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!