Marwin en Fox , Noortje Gevers en Holly
Marwin en Fox , Noortje Gevers en Holly

Martijn van Stiphout wint

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Traditiegetrouw vindt tussen Kerst en Nieuwjaar in manege het Zwarte Water een indoor samengestelde wedstrijd plaats. Deze wedstrijd bestaat uit een dressuur- en een springwedstrijd. En een cross met vaste hindernissen.

Martijn verscheen aan de start met het paard Jinte TVL in de klasse B. Tijdens de springwedstrijd bleven alle balken in de lepels liggen. De cross was zowel foutloos als het snelste. Dus de eerste prijs voor Martijn en Jinte TVL.
Op Tweede Kerstdag paardensport in manege de Pijnhorst. De Rooise ruiters organiseerden voor de vijfentwintigste keer de kerst indoor springen voor paarden. In de klasse M startte Marwin van den Nieuwenhuijzen het paard Her Touch die eigendom is van de familie Kuijtmans. Marwin en Her Touch lieten in zowel de eerste als de tweede fase alle balken in de lepels liggen. De tijd van de tweede fase was de snelste en dus kreeg Her Touch de eerste prijs en een prachtige deken.
In de klasse Z/ZZ startte Marwin het paard Fox. In deze klasse moest Marwin een jonge dame voor laten gaan en won hij de tweede prijs. Noortje Gevers startte in deze klasse het paard Holly. Deze combinatie won de derde prijs. In de klasse L startte Judith van den Nieuwenhuijzen het paard Jeminka B. Deze combinatie reed twee foutloze fases en eindigde met de derde prijs. Suzan van Gastel startte in deze klasse de paarden Betty en Incognito. Beide paarden lieten alle balken in de lepels liggen. Dit was goed voor de vierde en de vijfde prijs.