Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 1ab078
Foto: Jos van Nunen
Kunst en Cultuur

Doek valt definitief voor 'Tis aalt wa'

Boskant - Tot verdriet van de vele fans liet cabaretgroep 'Tis aalt wa' in april haar laatste optreden zien. Er gloorde nog een klein lichtpuntje aan de donkere hemel.

Op zondagmiddag 15 december zou er nog een Kerstshow in het verschiet liggen, waarmee de groep haar succesvolle tijd definitief zou afsluiten. Helaas kan deze vanwege gezondheidsproblemen van Ria Hulsen niet doorgaan. Hulsen, die verantwoordelijk is voor de teksten, de regie, de opzet en uitvoer van de show vindt het ontzettend jammer, maar ze kan er niets aan veranderen. "Ik ben al een tijdje aan het kwakkelen en ik heb nu moeten besluiten voor mezelf te kiezen, omdat dat de enige optie is. De stress die zo'n show telkens weer met zich meebrengt, liep de laatste tijd behoorlijk op." Hoewel ze nog heel graag deze laatste, allerlaatste show had willen uitvoeren met haar groep, moet ze nu erkennen dat dat niet meer haalbaar is.
De groep was 15 jaar succesvol dankzij deze 'onvermoeibare drijvende creatieve motor', zoals Ria Hulsen gerust genoemd kan worden, maar aan alles komt een eind. Van de andere dames weet ze dat die het net zo jammer vinden, maar iedereen berust in het feit dat het nu eenmaal zo is. De overige zeven dames zingen voor hun ontspanning nog wel een keer in de maand samen. Voor Hulsen is dat geen optie, omdat er geen uitdaging in zit. Die projecteert ze nu ergens anders op.
Tot slot zegt Hulsen: "Het was een ontzettend mooie tijd en daarom wil ik via deze weg (en ik spreek ook zeker namens de andere dames) nog even alle fans bedanken voor hun niet aflatende interesse in onze shows en het elke keer weer aanhoudende en aanmoedigende applaus. Bedankt en het ga jullie goed! Houdoe!"


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!