Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 387086
Foto: Hans van den Wijngaard
Sport

Handboogvereniging Ontspanning

Sint-Oedenrode - Dinsdag 26 november werd door de leden van de Rozelaar een wedstrijd geschoten. Bij de recurveschutters was Jan van Bergen de beste met 214 punten.

De tweede tot en met de zesde plaats waren respectievelijk voor Rob Naus met 196 punten, Jan Gordijn 195 punten, Piet van de Steen 194 punten, Jan van Erp 187 punten en Ron Spijker 140 punten. Bij de houschutters was Antoon Vervoort de beste met 157 punten. Tweede werd Miranda Temmink met 155 punten, zij schoot een nieuw persoonlijk record. Derde was Toon Hermes met 100 punten, vierde Frans Temmink met 60 punten en vijfde was Carlo de Wit met 50 punten.

Tijdens de clubavond afgelopen vrijdag werd er een face-to-face wedstrijd verschoten. Eerst werden er tien pijlen geschoten om de ranking te bepalen. Daarna werd er in onderlinge duels (face-to-face) gestreden om de uiteindelijke rangschikking. Alle discplines (recurve, hout en compound) schoten tegen elkaar. De winnaar van deze wedstrijd was Patrick Bouman. De andere schutters (plaats twee tot en met vierentwintig): Theo Passier, Wil Kivits, Paul van de Mortel, Jan van Bergen, Mart Verhoeven, Simon Boersbroek, Ronald van de Sande, Jaap Bolt, Jeroen Kragten, Karin de Jong, Rob Naus, Marjelein Verhoeven, Joeri de Kleijn, Sjef van den Berg, Miranda Temmink, Stefan Tim, Hans Vroomen, Wilco Wijnen, Agnes Vissers, Toon Hermes, André van de Sande, Antoon Vervoort en Frans Temmink.
Nieuwsgiering geworden naar onze vereniging? Kom gerust langs. Op vrijdagavond duren de wedstrijden van 20.00 tot ca. 22.00 uur. Op woensdag traint de jeugd van 18.30 tot 20.00 uur. Het adres is Bremhorst 8, Sint-Oedenrode.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!