Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bf53e0
Foto: Jos van Nunen
Sport

Kunstgras voor korfbal en hockey

Sint-Oedenrode – In 2020 krijgen korfbalvereniging Rooi en hockeyclub MHC Sint-Oedenrode een gloednieuw kunstgrasveld. Dat maakte wethouder Van der Pas afgelopen donderdagavond bekend tijdens een bijeenkomst van de sportraad. Daarmee komt voor beide verenigingen een wens in vervulling.

De Rooise korfbalclub is al jaren aan het klagen over de staat van hun veld. Terecht, want bij een beetje regen wordt de 'korfbalarena' drassig en dat gaat natuurlijk ten koste van het spel. Na flink aandringen heeft de vereniging het dan eindelijk voor elkaar gekregen dat er een nieuw kunstgrasveld wordt aangelegd.
Ook de naastgelegen hockeyclub is in haar nopjes. Hoewel het hoofdveld enkele jaren geleden nog werd omgetoverd tot waterveld is veld twee een veld waar leden liever niet op spelen, laat staan de tegenpartij. Het is nog een zogenaamd 'zandveld' en dat is niet meer van deze tijd. Wanneer veld 2 ook een nieuwe laag krijgt dan is de metamorfose van het sportpark bijna compleet. De laatste jaren is hard gewerkt aan het opknappen van de kleedlokalen en het clubhuis. Zo is onlangs nog een overkapping geplaatst.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!