Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a4aaaa
Sport

Clubkampioen doubletten

Sint-Oedenrode - Op de finaleavond kreeg het doublet Narda van Zuphen/Ad vd Velden in hun eerste partij tegen het doublet Leon vd Rijdt/Ingrid vd Eijnden op geen enkel moment voldoende grip op het spel en verloor deze kansloos met 0-13.

Het doublet Leon vd Rijdt/Ingrid vd Eijnden won ook hun tweede partij tegen het doublet Jan vd Schoot/Maria de Beer (13-8) en werd daarmee clubkampioen doubletten 2019 bij Cloeck & Moedigh. In de partij tussen het doublet Jan vd Schoot/Maria de Beer en het doublet Narda van Zuphen/Ad vd Velden bleef het lang spannend maar uiteindelijk won het doublet Jan vd Schoot/Maria de Beer deze met 13-10 en werd daarmee tweede. Het doublet Narda van Zuphen/Ad vd Velden werd zodoende derde. De strijd om de vierde plaats in de B-finale werd gewonnen door het doublet Kees Luijten/Gerrie vd Rijdt (2 +8), vijfde werd het doublet Ans Gerritsen/Jan van Erp (1 -3) en zesde het doublet Koen vd Linden/Martien vd Hurk (0 -5).
De boulers van La Ferme Boele uit Son en Breugel waren op vrijdagavond te gast bij Cloeck & Moedigh voor een gezellige onderlinge uitwisseling. De 44 boulers speelden, na bij iedere partij eerst te zijn gehusseld, hun 3 partijen. Na afloop kwam Marco van Wanrooij als winnaar van dit treffen uit de bus.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!