Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 35e4be
Foto:
Sport

Minitoernooi VV Rooi

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond sporthal de Streepen weer in het teken van het jaarlijkse VV Rooi minitoernooi. 86 Teams over de dag verspreid, waren bezig met hun maandelijkse toernooironde.

Met veel enthousiasme werd gespeeld van niveau 3 t/m 6. De spelregels variëren per niveau. Van toetsbal – 3 keer serveren - extra punt - doordraaien, stap voor stap werken ze naar het "normale" volleybal spelsysteem. Natuurlijk zijn de momenten tussen de wedstrijden ook erg gezellig. Met z'n allen in de kleedkamer of rennen door de gang.
Vanuit VV Rooi werd op verschillende niveaus met teams meegedaan. En met vol enthousiasme. Tribunes vol met zusje, broer, vader, moeder, opa en oma. Ze genoten van de spelvreugde. Als afsluiting van middagpoule werd VV Rooi mini's niveau 5 zelfs als winnaar omgeroepen. Per niveau was er een prijsuitreiking waar elke deelnemer verrast werd met een mooi aandenken aan dit VV Rooi minitoernooi. "Goed om te zien dat ons toernooi ook voor een maatschappelijke stage gebruikt wordt. Er waren weer aantal leuke leermomenten", vertelt een woordvoerder van de club.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!