Afbeelding

Primera gaat Lucardi aanbieden

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode – Met de uitbreiding van de winkel in Sint-Oedenrode breken er tijden aan van nog meer mogelijkheden voor Primera. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven. Eigenaar Han van de Sande maakte deze week bekend dat het populaire sieradenmerk Lucardi een plek krijgt in zijn zaak.

Hij is er mee in zijn nopjes. "We zijn erg blij dat we dit populaire merk mogen gaan aanbieden. De komende maanden gaan we kijken of het aanslaat bij het Rooise publiek, maar ik heb daar goede hoop op", laat hij in reactie weten.
Lucardi is een retailketen met ruim honderd filialen op het gebied van sieraden, horloges en bijoux. Lucardi biedt een breed assortiment en kenmerkt zicht vooral door de lage prijs en wisselende collecties. De open uitstraling en het gebruik van glazen kasten zorgt ervoor dat Lucardi zich onderscheidt van traditionelere juweliers. De juwelier is in 2014 t/m 2016 uitgeroepen tot 'Beste Winkelketen Sieraden en Bijouterie'. Daarnaast zijn ze de dus ook zichtbaar in winkels zoals Primera.

Afbeelding