Logo mooirooi.nl
Tante Steffie, Jesse, Moeder Annemarie, Zus Chris   | Fotonummer: 9cbebc
Tante Steffie, Jesse, Moeder Annemarie, Zus Chris (Foto: Cariline van de Linden)
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Bingoavond Wooninitiatief Kamille

Sint-Oedenrode - Vergeet u de speciale BINGO avond voor Wooninitiatief Kamille niet? Op dinsdag 29 oktober bent u vanaf 19.00 uur welkom in de Beurs alwaar ze met en voor de bewoners van de Kamille een super gezellige Brabantse Bingo avond gaan houden. De bingo zelf start om 20.00 uur.

Bijna alle bedrijven in Sint-Oedenrode hebben een bijdrage geleverd middels een dienst, product of deelname aan de club van 100. Ook bedrijven buiten Rooi hebben zich enthousiast aangemeld. Kleine prijzen, lieve prijzen, spannende prijzen, bevroren prijzen en grote prijzen… ze komen allemaal voorbij. Ook de particuliere giften stromen binnen, erg bijzonder.

Speciaal voor deze avond zal Jan van den Tillaar de bingoprijzen uitreiken en is hij dus benoemd tot bingo MASTER. Ook andere bewoners hebben voorname taken. Zonder hen geen BINGO. Uw entreekaart koopt u bij Brasserie de Beleving of bij de Beurs voor maar 5 euro pp. Hiervoor krijgt u bij inlevering twee bingokaarten die de hele avond geldig blijven. Aan het eind van de avond maken ze natuurlijk feestelijk de opbrengst bekend.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!