Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ab281a
Foto:
Meierijstad

Veel belangstelling voor derde editie Fight Cancer Night

Tijdens de Meierijstad Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden namens een bedrijf samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 22 augustus 2020 en door samen zoveel mogelijk geld op te halen.

Wat zoeken we?
We zoeken 12-16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2020 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. De inschrijvingen zijn geopend en er hebben zich al een 10-tal dames en heren aangemeld. Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?
Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig! Je leert andere ondernemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 22 augustus 2020 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan. Met de 3e editie in aantocht gaan we een bedrag van ruim € 100.000 ! in totaal.

Meer info?
Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl en geef uw telefoonnummer door. Bellen kan ook naar 0622540698. We leggen het graag uit!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!