Foto: Henri van Weert
Foto: Henri van Weert Foto: Henri van Weert

Fotografiewandeling "Kijken en kieken in het landschap"

Algemeen Natuur en Milieu

Sint-Oedenrode - Op zondag 20 oktober houdt IVN Rooi een speciale natuurwandeling waarbij alle aandacht uitgaat naar natuur- en landschapsfotografie. Het natuurgebied De Maai , gelegen aan het Dommeldal en grenzend aan De Geelders , is een afwisselend en fraai decor om in deze herfstperiode met de camera op pad te gaan.

Iedereen die een camera heeft kan bij deze wandeling aansluiten en onderweg zelf mooie foto's maken. U hoeft geen ervaren fotograaf te zijn om deel te nemen. De excursie wordt begeleid door ervaren fotografen die vragen kunnen beantwoorden over instelling van de camera, over lichtsituaties of over het beste standpunt. De bedoeling is om gezamenlijk gedurende deze ochtend de beste foto-onderwerpen te ontdekken en deze op beeld vast te leggen.
De wandeling start om 9:30 uur bij Café Het Groene Woud , Kasterensestraat 23, Liempde. Hier is omstreeks 12:30 uur ook weer het eindpunt.
Aan de wandeling is ook een nabespreking gekoppeld waarbij de deelnemers hun op deze ochtend gemaakte digitale foto's kunnen meebrengen om gezamenlijk te bespreken. Deze avond is op woensdag 30 oktober van 20:00 uur tot 22:00 uur in het gebouw van de handboogvereniging aan de Industrieweg 18 in Nijnsel. Deelname aan deze beide activiteiten is voor iedereen gratis.

Verdere informatie:
Wim de Vrij, 0413-478252, wimdevrij@gmail.com, www.ivnrooi.nl