De jongerengroep van 't Roois theater
De jongerengroep van 't Roois theater

't Roois Theater zoekt jeugd

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode -  Ben jij tussen de 8 en 18 jaar oud en heb je altijd al eens toneel willen spelen? Dit is je kans! 't Roois Theater is op zoek naar nieuwe acteurs voor hun kinder-en jongerengroep. Beide groepen starten met een nieuw toneelstuk, waar nieuwe spelers meer dan welkom zijn. Onder regie van Pauline Verstraten en Emile Kalmann treden deze beide groepen elk jaar op, met een zelfbedacht toneelstuk.

KINDERGROEP
Bij de kindergroep van 't Roois Theater leer je de basis van toneel. Behalve druk repeteren voor het toneelstuk, krijg je ook toneellessen over emoties, hard praten en leer zo overdreven mogelijk verschillende rollen spelen. Samen met de regisseurs bedenk je wat voor typetje je wilt spelen in het toneelstuk en natuurlijk ook waar deze voorstelling over gaat. Voor de kindergroep is 't Roois Theater op zoek naar spelers van 8 tot en met 13 jaar oud. De repetities zijn op woensdagavond van 18.30u tot 20.00u in Mariendael.

JONGERENGROEP
Als je meespeelt bij de jongerengroep, bedenk je scène voor scène het toneelstuk dat je uiteindelijk gaat spelen. Natuurlijk mag je ook jouw eigen rol bedenken. Daarnaast krijg je les in improviseren, het overtuigend brengen van je tekst en je leert hoe je jouw rol diepgang kan geven. Naast het serieus repeteren, is het ook altijd erg gezellig bij de jongerengroep. Voor deze groep is 't Roois Theater op zoek naar spelers van 14 tot 18 jaar oud. De repetities zijn op maandagavond van 18.15u tot 19.45u in de Knoptoren.

INTERESSE?
Lijkt het je leuk om mee te spelen bij één van deze groepen? Kom dan eens langs bij onze repetities. De deur staat altijd voor je open. Stuur van tevoren wel even een mailtje naar rooistheater@gmail.com, zodat we weten dat we je kunnen verwachten. Tot snel!